2 STEP-OUT Activiteiten

Eten

Wanneer u uw vakantie boekt bij 2Step-Out kunt u zelf bepalen wat u doet met het avondeten. Kookt u liever samen met het gezin, of zoekt u de gezelligheid op? Eet smakelijk!

Tegen een extra vergoeding biedt het 2Step-out team u gedurende 5 avonden een avondprogramma aan. U kunt zich hiervoor apart inschrijven.

Wat voor mogelijkheden heeft u bij 2Step-Out?  

Bent u vegetariër, heeft u aangepaste dieetwensen of voedsel allergieën?  Geef dit tijdig bij ons team aan, wij zorgen voor een passende oplossing!  

Klik hieronder voor meer informatie! 

Verschillende pasta’s met keuzes uit minimaal 2 sausen en een koude pasta 

( aankomst dag kunt u hier al meteen gebruik van maken )

Altijd al eens een die pizza willen proeven vanavond kan het. Wij geven u keuze uit meerdere  

Pizza’s om een slide te proberen. En toch ook dat stukje van je favoriete pizza te eten. We  

gaan de pizza samen op een unieke plek eten. Waar blijft natuurlijk nog een verrassing!

Koken jullie thuis de sterren van de hemel? Deel jullie kookkunsten tijdens het American Food Evenement.  Eén avond mogen jullie de eigen kookkunsten delen met iedereen die mee doet aan dit event.  Alle tenten maken een eigen gerecht wat we gezamenlijk opeten in de heerlijke buitenlucht.

Geef uw kinderen op voor de pannenkoeken avond. Het 2step-out team zorgt voor een 

 onbezorgde avond voor uw kinderen. Onbeperkt pannenkoeken eten met heerlijke beleg en een lekker toetje om af te sluiten. Uiteraard zorgen wij ook voor animatie van uw kinderen! 

 Alle ouders gaan gezellig uiteten op een andere locatie eten  Waar? ook dit blijft nog een verrassing!

Geniet onder professionele begeleiding samen met uw gezin van een heerlijke BBQ.  

U heeft een ruime keuze uit diverse soorten vlees en vis. Uiteraard zorgen wij ook voor  

diverse salades en bijgerechten. 

Omgeving

De omgeving van de Ardennen barst werkelijk van de vele activiteiten, bezienswaardigheden, evenementen en natuurparken.

2step-out is gestationeerd op camping Spa dôr 

Neem zeker even een kijkje op www.campingspador.be om een goede indruk te krijgen. Wij hebben de leukste activiteiten uitgezocht en ondergebracht in de volgende onderwerpen:

De omgeving van de Ardennen: ontdek de musea, markten, visvijvers, brouwerijen, grotten, de spafabriek en meer!

De bronnen van Spa: bezoek de beroemde bronnen van de Ardennen! 

Wandelen in de Ardennen: wandelroutes, parken, bossen, kaarten en suggesties 

Belgisch bier en brouwerijen heerlijke Belgische bieren, brouwerijen en routes

Evenementen elke week is er wel wat boven bij ons in de bar te beleven. 

Dorpen en steden: in de omgeving zijn er sfeervolle steden en dorpen die een bezoek waard zijn tijdens een verblijf op Camping Spa d’Or.. 

Chocolade fabriek jacques. 

Dierenpark monde sauvage safaripark in Aywaille 

Grotten van Remonchamp of bezoek de vele forten, musea of een kasteel

Buitensport

Speciaal voor u als gast van camping Spa d’Or biedt Spa Adventure Boog- en buksschieten aan op de camping. Deze sporten vergen de nodige behendigheid, dus de instructeurs zullen je helpen. Er wordt tijdens de activiteit o.a. aandacht besteed aan techniek(en) en spelvormen, waarbij ieders veiligheid uiteraard voorop staat. 

 

Minimalen leeftijd: 8 jaar 

Duur activiteit: 2 uur 

 

Touwbanen parcours in de bomen, een uitdagend touwbrug-parcours met o.a. een trapeze, slinger, verschillende balkenbruggen, tonnenbrug, touwnet , tyrolien en een groot aantal variatie bruggen. Aan het einde van het parcours is een tyrolienne. Sluit af met een gratis Tokkel! 

 

Minimalen leeftijd/ lengte: 8 jaar / 1.40 lang 

Duur activiteit : 2 uur  

 

Deze middag gaan we met ze allen naar butgen bach dit is een enmor groot meer waar we verschillende water activiteiten kunnen doen denk aan kanovaren, stand up peddel en dit kunnen we continu afwisselen. Daarnaast kunnen we hier heerlijk even aan het water liggen en van de mooie omgevin genieten. 

Spa Adventure beschikt over een natuurlijk rotswand, die verschillende klimroutes heeft die verschillend zijn in hoogte en moeilijkheidsgraad. Na een uitgebreide instructie gaan we beginnen met het klimmen. Als je eenmaal boven bent, ga je abseilend naar beneden. 
 
Naast de abseil die je doet na het klimmen is er ook de mogelijkheid om van een flinke hoogte af te dalen. Ook zonder te klimmen kan er geabseild worden, door via een andere toegangsroute naar het abseilplateau te gaan. Aan een touw zak je in je eigen tempo naar beneden. Uiteraard zorgt de instructeur voor je veiligheid en een goede begeleiding. 

 

Minimale leeftijd : 8 jaar 

Duur activiteit: 3 uur 

Onder toezicht van de instructeurs daal je een niet toeristische grot af om lopend en kruipend de gangenstelsels te verkennen. In de grot zorg je zelf voor licht d.m.v. een helm met hoofd-lamp. De grote zalen en nauwe(re) doorgangen, waar je op je buik door heen moet schuiven, volgen elkaar in snel tempo op. Een bijzondere belevenis die je niet snel meer zult vergeten! 

 

Minimalen leeftijd: 8 jaar  

Duur activiteit: 2 uur 

 

Met een speciale robuuste outdoor-step door de bossen en over verharde paden naar beneden “crossen”. De tocht neemt (afhankelijk van je snelheid) ongeveer 35 minuten in beslag. Het is een spectaculaire activiteit die je niet teveel moeite zal kosten maar wel een onvergetelijke indruk zal achterlaten! 

 

Minimalen leeftijd/ lengte: 10 jaar  1.40 lang 

Duur activiteit: 1,5 uur 

Tijdens deze ongeveer 7 km lange avontuurlijke tocht door de Ardennese bossen en weilanden is het de bedoeling dat je de route met behulp van o.a. kaart en kompas en een kruispuntenloop volgt. Er volgen een aantal teamopdrachten en je zult met behulp van een foto-puzzeltocht uitkomen bij een tokkelbaan. Tot slot zal je een touwbrug oversteken. 

 

Minimum leeftijd: alle leeftijden  

Duur activiteit : 3 uur 

Na de pannenkoeken party nemen we de 12+ kinderen mee voor hun bivak hoe wat waar? Dat is en blijf natuurlijk een verrassing voor op locatie 

Tip: neem zelf een slaapzak dn slaapmatje mee !!!