Over 2step-out

Een leuke uitje , gezellig een hapje eten met andere gasten en de dag afsluiten met een comfortabele overnachting? Wie wil dat nou niet!

Als één-ouder-gezin wil je tijdens de vakantie ook wel eens ontzorgd worden, maar dan wel passend bij je budget.

Ik ben Stephanie van den Berg en heb ruim 7 jaar voor diverse organisaties gewerkt die vakanties organiseren voor één-ouder-gezinnen. Het volledig ontzorgen, dat ontbrak er echter aan!

Mijn passie is het organiseren van animatie voor jong en oud en dan met name outdoor activiteiten! Combineer deze twee woorden, Stephanie en outdoor en de naam was een feit: 2step-out.

Ervaar zelf een heerlijk vakantie gevoel in de prachtige Belgische Ardennen!

Ruim 7 jaar ervaring

Een ervaren coördinator die al 7 jaar op de werkvloer heeft gestaan. In die tijd goed geluisterd naar alle feedback. Dit omgezet naar een volledig nieuw concept in de Belgische Ardennen waarin alles uit de kast gehaald wordt om een zorgeloze, sportieve vakantie aan te beiden aan één-ouder-gezinnen.

Animatie​

Elke week een nieuw animatieprogramma dat samengesteld wordt door ons animatieteam. Mét de sterke punten van de individuele animatoren, waardoor het 100% uniek is. Op die manier kunnen we een afwisselend tof programma aanbieden voor jou en je kids, gebruikmakend van de prachtige omgeving van de Belgische Ardennen. Ervaar het zelf, wij zijn er klaar voor! ​

Thema dag​

Eén keer in de week verzorgen wij een themadag. Dit thema is de hele dag geldig. Het animatieprogramma wordt hierop aangepast.

Op deze dag bieden wij een gratis lunch aan. Uw kind kan deze dag afsluiten met een logeerpartij bij de het 2step-out team.​

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!